Onlineπαραγγελία
Menuεβδομάδας
Περιοχέςεξυπηρέτησης
Η ιστορίαμας
Ο Λογαριασμόςμου
(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΙΑΤΑ & ΠΙΑΤΑ ΗΜΕΡΑΣ)
Τορτελίνι με γέμιση τυρί, φρέσκος σολωμός φιλεταρισμένος και κομμένος σε μικρά κομμάτια, κρέμα γάλακτος και σβήσιμο με λευκό κρασί.
Φρέσκες σαρδέλες φιλεταρισμένες, με βελούδινη γέμιση από μείγμα ελαιολάδου, τομάτας, σκόρδου ρίγανης και κάπαρης, ψημένες στη σχάρα.
Λαχταριστό χταπόδι μαγειρεμένο με κοφτό μακαρονάκι και κόκκινη σάλτσα με τσίπουρο, κανέλα και δαφνόφυλλα.
Εντυπωσιακό και ζουμερό κριθαρότο με θαλασσινά (χταπόδι, μύδια κέλυφος, μύδια ψίχα, γαρίδα), κόκκινη σάλτσα γαρίδας και σβησμένο με κρασί.
Η αγαπημένη γαριδομακαρονάδα με ολόκληρες μεγάλες γαρίδες, κόκκινη σάλτσα με τσίπουρο και γαρίδες και σβήσιμο με κρασί.
Σπιτικός ξαλμυρισμένος μπακαλιάρος φιλέτο σε κομμάτια, παναρισμένα με κουρκούτι με πάνκο. Συνοδεύεται από την παραδοσιακή σκορδαλιά.
Παραδοσιακή συνταγή για ψαρόσουπα με βάση τον μπακαλιάρο και με κομμάτια φρεσκοκομμένου καρότου και σέλινου