Onlineπαραγγελία
Menuεβδομάδας
Περιοχέςεξυπηρέτησης
Η ιστορίαμας
Ο Λογαριασμόςμου
(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΙΑΤΑ & ΠΙΑΤΑ ΗΜΕΡΑΣ)
Τορτελίνι με γέμιση τυρί, φρέσκος σολωμός φιλεταρισμένος και κομμένος σε μικρά κομμάτια, κρέμα γάλακτος και σβήσιμο με λευκό κρασί.
Φιλέτο φρέσκου σολομού με σωταρισμένα φρεσκοκομμένα λαχανικά, αρωματισμένα με φυτά και βότανα και σβησμένα με κρασί.
Η αγαπημένη γαριδομακαρονάδα με ολόκληρες μεγάλες γαρίδες, κόκκινη σάλτσα με τσίπουρο και γαρίδες και σβήσιμο με κρασί.
Σπιτικός ξαλμυρισμένος μπακαλιάρος φιλέτο σε κομμάτια, παναρισμένα με κουρκούτι με πάνκο. Συνοδεύεται από την παραδοσιακή σκορδαλιά.
Παραδοσιακή συνταγή για ψαρόσουπα με βάση τον μπακαλιάρο και με κομμάτια φρεσκοκομμένου καρότου και σέλινου